Skip to main content
Rolling our ram board

Ram Board®

THE SURFACE PROTECTION PIONEER FOR OVER 20 YEARS AND COUNTING.

A kaszinók mindig keresik a módját, hogy megvédjék padlójukat a károktól. Az egyik népszerű módja annak, hogy a kaszinók, mint például a Wazamba , padlóvédő termékeket vásárolnak, a Ram Board márka. A Ram Board márka számos padlóvédő terméket kínál, többek között ragasztócsíkokat, szőnyegpárnákat és ragasztó hátlappal ellátott párnákat. A ragasztócsíkok a legnépszerűbb termék, amelyet a Ram Board márka kínál. Ezek könnyen felhelyezhetők és szükség esetén eltávolíthatók. A ragasztócsíkok keményfán és szőnyegen egyaránt használhatók, és mindkét felületet megvédik a karcolásoktól, szennyeződésektől és egyéb szennyeződésektől. A szőnyegbetétek különböző méretekben és formákban kaphatók, így bármilyen padlófelülethez illeszkednek. Ragadós hátlappal rendelkeznek, amely megkönnyíti a padlóra való rögzítésüket, és van egy eltávolítható rétegük is, amely lehetővé teszi a párna könnyű tisztítását.

WHO WE ARE

Ram Board® is a top provider of temporary floor and surface protection products for contractors, remodelers, and flooring professionals. Ram Board products dramatically reduce damage to floors, protecting from dents, scratches, spills, paint, dust, and debris.

Iconic Recognition

Ram Board is iconic in jobsite protection. The trades use the term “Ram Board” to refer to floor protection regardless of brand. That type of industry recognition only comes with a consistent and repeated delivery of Ram Board’s promise of durable performance.